Dare

Dare Baton cu crema de alune, glazura de ciocolata cu lapte si napolitana

50 g
2,79 lei 55,80 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

DARE - Baton cu crema de alune 66,2%, glazura de ciocolata cu lapte 26,4% si napolitana Baton de ciocolata cu napolitana, dedicat consumatorilor ce prefera ciocolata cu lapte.
Produsul aduce o experienta senzoriala intensa, care stimuleaza simturile si creeaza placere, datorita continutului ridicat de crema cu alune de padure, a straturilor fragede, dar usor crocante de napolitana si a glazurii de ciocolata cu lapte.Nu depozitati in frigider, pastrati departe de sursele de caldura, miros si umiditate. A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.

Zahar, Ulei Vegetal (palmier, palmier total hidrogenat, floarea soarelui, seminte de bumbac, rapita, shea), maltodextrina, piure de alune 7%, zer praf (din lapte), faina de grau (contine gluten), lapte praf degresat, masa de cacao, unt de cacao, amidon din cartofi, pudra de crema de lapte, pudra de cacao, lapte praf integral, lactoza (din lapte), emulsifianti (lecitina de floarea-soarelui, poliricinoleat de poliglicerina), ulei de nuca de cocos, agenti de afanare (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, pirofosfat acid de sodiu), sare, aroma (alune, vanilina). Ciocolata cu lapte contine: substanta uscata de cacao minimum 37%, substanta uscata din lapte minimum 32%.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2209 kJ/529 kCal
Grăsimi30 g
inclusiv acizi grași saturați14 g
Glucide57 g
din care zaharuri40 g
Proteine6 g
Sare0.51 g
Fibre3.3 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Fructe cu coaja
Poate conține urme de:
Arahide
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.