Politika

Politika Coupage Liberal Vin alb sec Chardonnay si Riesling

0,75 l
18+Cea mai bună achiziție
27,99 lei 37,32 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Moldova,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alc. 14%

Cupaj Liberal e un vin cu viziuni largi! Acesta sfideaza vechile reguli si isi impune propriul punct de vedere. Format in baza unei coalitii neasteptate dintre Chardonnay si Riesling, acest vin rebel spune sus si tare ca iubeste libertatea! Numai asa isi poate manifesta pe deplina masura notele usor minerale de lamaie, piersic si mango.
Vocal in timpul sesiunilor parlamentare, acesta se simte cel mai bine alaturi de aliatii sai: pastele in sos alb, salatele din cruditati si a fructele de mare.

Temperatura de consum

+8°C...+12°C

Despre producator

Chateau Cristi reprezinta un omagiu adus omului politic si vinificatorului Vladimir Cristea, care si-a lasat amprenta in istoria Basarabiei in urma cu mai bine de 100 de ani. Podgoriile vinariei se gasesc in sudul Modovei, in celebra zona Valul lui Traian. Numele sau mai este inscris cu litere de aur si in istoria vinificatiei moldovene. Personalitate politica si sociala importanta a timpului sau, primar de Chisinau, un patriot inflacarat si un vinificator talentat, care a transmis prin generatii traditia producerii vinurilor de calitate superioara, renumite astazi in toata lumea. Un secol mai tarziu, Chateau Cristi reinvie traditiile familiei, un neam de nobili, cu aceeasi fidelitate a calitatii si dragoste fata de vinificatie. Moldova este patria unor personalitati notorii. Din 2015, vinaria cu traditii seculare reinvie retetele vinicole a familiei Cristi. Urmasii acestui neam nobil muncesc si astazi cu aceeasi dedicatie, pentru ca pe mesele noastre sa se gaseasca cel mai bun si select vin.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 80%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Strada Maria Cebotari nr 6, Chisinau, Moldova

vin alb sec din struguri de soi Chardonnay & Riesling

Alergeni

Peste
Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.