Politika

Politika Candidat Vin rosu sec Pinot Noir

0,75 l
18+
29,99 lei 39,99 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Moldova,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alc. 13.5%

Vinul Candidat este un promulgator al ideilor progresiste! Plin de arome de pomusoare si fructe de padure, acesta se lanseaza in cursa electorala cu un gust elegant si usor. Este un vin tanar, produs din soiul Pinot Noir, plin de ambitii, liber de orice indoctrinare, care satisface pe deplin cerintele electoratului insetat.
Dispus sa intre in dialog direct atat cu legumele cat si cu carnea la gratar sau aripioarele in sos picant, Candidat de la Politika creaza aliante gustative de lunga durata.

Temperatura de consum

+14°C...+16°C

Despre producator

Chateau Cristi reprezinta un omagiu adus omului politic si vinificatorului Vladimir Cristea, care si-a lasat amprenta in istoria Basarabiei in urma cu mai bine de 100 de ani. Podgoriile vinariei se gasesc in sudul Modovei, in celebra zona Valul lui Traian. Numele sau mai este inscris cu litere de aur si in istoria vinificatiei moldovene. Personalitate politica si sociala importanta a timpului sau, primar de Chisinau, un patriot inflacarat si un vinificator talentat, care a transmis prin generatii traditia producerii vinurilor de calitate superioara, renumite astazi in toata lumea. Un secol mai tarziu, Chateau Cristi reinvie traditiile familiei, un neam de nobili, cu aceeasi fidelitate a calitatii si dragoste fata de vinificatie. Moldova este patria unor personalitati notorii. Din 2015, vinaria cu traditii seculare reinvie retetele vinicole a familiei Cristi. Urmasii acestui neam nobil muncesc si astazi cu aceeasi dedicatie, pentru ca pe mesele noastre sa se gaseasca cel mai bun si select vin.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 80%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Strada Maria Cebotari nr 6, Chisinau, Moldova

vin rosu sec din struguri de soi Pinot Noir

Alergeni

Peste
Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.