Pez

Pez Dispenser + 2 rezerve, diferite licente

17 g
8,69 lei 511,18 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Austria,
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Tablete dulci cu aroma de fructe // Contine o jucarie. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici. Pericol de sufocare. Se recomanda supravegherea unui adult. Curati dozatorul inainte de utilizare. Pastrati aceste detalii pentru referinte ulterioare.
PEZ a fost comercializat pentru prima data ca o bomboana de menta comprimata in 1927 la Viena, Austria. Astazi, compania vinde si comercializeaza produsele sale in intreaga lume, cu locatii in Orange, Connecticut si Traun, Austria. intre ele, cele doua locatii distribuie aproximativ 70 de milioane de dozatoare si 5 miliarde de bomboane pe an. Produsele PEZ sunt disponibile in peste 80 de tari din intreaga lume.

zahar, sirop de glucoza, acidifiant (acid citric), regulator de aciditate (citrati de sodiu), grasimi total hydrogenate din ulei de palmier, emulsificator (mono si digliceride din acizi grasi), arome, concentrate de fructe si plante: lamiae (sofranel,lamaie), portocala (mar, morcov, sofranel, cartof dulce), capsuna (coacaz negru,morcov negru), cireasa (strugure, coacaz negru, morcovnegru).FARA LACTOZA SAU GLUTEN.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1697 kJ/400 kCal
Grăsimi1.6 g
inclusiv acizi grași saturați1.6 g
Glucide95 g
din care zaharuri95 g
Proteine0 g
Sare0.83 g
Fibre0 g