Bailey's

Bailey's Tableta de ciocolata cu lichior si trufe

90 g
18,99 lei 211,00 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Irlanda,

Ciocolata cu lapte umpluta cu crema de trufe cu lichior Baileys // Cuvantul BAILEYS® si sigla asociata sunt marci Inregistrate ale R&A Bailey and Co si sunt utilizate sub licenta. Acest produs este destinat achizitiei si consumului de catre persoane cu varsta legala pentru achizitia bauturilor alcoolice
Colectia Bailey’s Chocolate este o combinatie dintre cea mai buna ciocolata irlandeza Lir si o nota delicata de lichior de crema Baileys. Lir a fost creat la Dublin in 1987 de Connie Doody si Mary White si a inceput pe masa de bucatarie a lui Connie cu un mixer si un bol. Acele primele zile au insuflat un spirit de creativitate si atentie la detalii, care sunt inca parte integranta a Lir Chocolates astazi. De-a lungul anilor, acel spirit de aventura a facut din Lir Chocolates un furnizor de top de ciocolata premium pentru marii retaileri atat din tara, cat si din strainatate. inca din primele zile, ne-am dedicat magiei si mestesugului de a crea ciocolate finisate si decorate manual, bazate atat pe retete traditionale, cat si pe combinatii noi glorios de necunoscute.

zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de Shea, ulei de Sal, ulei de Mango, ulei de seminte de bumbac, ulei de rapita, ulei de floarea soarelui), lichior Original Baileys® Irish Cream (8%) (contine lapte), apa, lapte evaporat, lapte praf degresat, sirop de glucoza, umectant (sirop de sorbitol), dextroza, emulsifiant (lecitina de soia), arome. Ciocolata cu lapte contine: substanta uscata de cacao 37% minimum; substanta uscata din lapte 14% minimum. Contine şi alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2393 kJ/575 kCal
Grăsimi40 g
inclusiv acizi grași saturați24 g
Glucide45.2 g
din care zaharuri29.9 g
Proteine5 g
Sare0.25 g
Fibre1.3 g

Alergeni

Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.