Baileys

Bailey's Trufe de ciocolata cu lichior

135 g
37,79 lei 279,93 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Irlanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Praline de ciocolata cu lichior Original Baileys® Irish Cream // Cuvantul BAILEYS® si sigla asociata sunt marci Inregistrate ale R&A Bailey and Co si sunt utilizate sub licenta. Acest produs este destinat achizitiei si consumului de catre persoane cu varsta legala pentru achizitia bauturilor alcoolice
Colectia Bailey’s Chocolate este o combinatie dintre cea mai buna ciocolata irlandeza Lir si o nota delicata de lichior de crema Baileys. Lir a fost creat la Dublin in 1987 de Connie Doody si Mary White si a inceput pe masa de bucatarie a lui Connie cu un mixer si un bol. Acele primele zile au insuflat un spirit de creativitate si atentie la detalii, care sunt inca parte integranta a Lir Chocolates astazi. De-a lungul anilor, acel spirit de aventura a facut din Lir Chocolates un furnizor de top de ciocolata premium pentru marii retaileri atat din tara, cat si din strainatate. inca din primele zile, ne-am dedicat magiei si mestesugului de a crea ciocolate finisate si decorate manual, bazate atat pe retete traditionale, cat si pe combinatii noi glorios de necunoscute.

zahar, unt de cacao, lapte praf integral, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de shea, ulei de sal, ulei de mango, ulei de seminte de bumbac, ulei de rapita, ulei de floarea soarelui), lichior Original Baileys® Irish Cream (8%) (contine lapte), masa de cacao, apa, lapte evaporat, lapte praf degresat, sirop de glucoza, agent de umectare (sorbitol sirop), dextroza, emulsifiant (lecitina de soya), arome.Ciocolata cu lapte contine substanta uscata de cacao min. 37% , substanta uscata de lapte min.14%.Acest produs poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2370 kJ/500 kCal
Grăsimi20 g
inclusiv acizi grași saturați24 g
Glucide0 g
din care zaharuri29.9 g
Proteine5 g
Sare0.2 g
Fibre1.3 g

Alergeni

Soia
Lapte
Poate conține urme de:
Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.