Curver

Curver Smart Eco Pahar cu capac verde

1 buc
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pahar L cu capac, CURVER, SMART ECO VERDE, plastic, 0.6L, 10.7 x 15.5 x 12cm, verde, fara BPA. Fabricat in UE, din 100% plastic reciclat, rezistent, de foarte buna calitate si in siguranta alimentara. Se inchide foarte bine si rezista la temperaturi diferite - frigider, cuptor cu microunde. Raport foarte bun calitate - pret. Paharul L din seria SMART ECO de la CURVER se potriveste perfect persoanelor care iubesc sa manance sanatos. Puteti pastra in el salata preferata, paste, supa sau ciorba dorita, fara teama ca se poate varsa continutul in timpul transportului la scoala sau la birou sau chiar la picnic in parc.
Paharul SMART ECO de la CURVER este fabricat 100% din plastic reciclat de inalta calitate, rezistent la temperaturi extreme (cald sau rece) si poate fi incalzit in cuptorul cu microunde in perfecta siguranta pentru sanatate. Se poate spala cu usurinta si in masina de spalat vase. SMART ECO de la CURVER de la CURVER este solutia all-in-one: recipient fiabil, 100% ermetic (prin garnitura speciala si clemele de fixare), este usor de transportat, ideal pentru frigider, cuptorul cu microunde si masina de spalat vase.

Caracteristici: - inchidere 100% ermetica; - plastic de inalta calitate, 100% reciclat, ce mentine prospetimea alimentelor in timp; - rezistent la temperaturi extreme; - se poate utiliza in cuptorul cu microunde si spala in masina de spalatvvase; Temperatura ambientala