Curver

Curver Smart Cook Cutie alimente dreptunghiulara sticla

1 buc
52,99 lei 52,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cutie alimente multifunctionala CURVER, Smart Cook, sticla termorezistenta, capac, supapa, 0.9L, 20.3 x 7.1 x 15.4cm, dreptunghiulara,  fara BPA.

Cutia de alimente din colectia SMART GLASS de la Curver este multifunctionala si special creata pentru a gati si reincalzi preparatele culinare in cuptorul clasic sau in cel cu microunde dar si pentru depozitarea acestora in frigider. Cutia de alimente de tip yena este realizata din sticla borosilicat de inalta calitate, rezistenta la temperaturi inalte precum si la temperaturi scazute. Capacul cutiei de alimente este realizat din plastic, fara BPA si este sigur pentru sanatate chiar si dupa incalzirea lui. Capacul este prevazut cu 4 clame de prindere care impreuna cu garniturile integrate, garanteaza etanseitatea perfecta. Capacul este transparent pentru a vizualiza optim continutul cutiei de alimente.

Pentru a eficientiza depozitarea in frigider si congelator, fiecare capac din seria SMART GLASS este plat. De asemenea, capacul este compatibil si cu alte cutii de alimente Curver din seriile SMART FRESH și SMART MICRO-WAVE. 

Posibilitatea incalzirii in cuptorul cu microunde este asigurata de supapa plasata in capac, care impiedica crearea unui vid in timpul incalzirii. Chiar inainte de a introduce recipientul in cuptorul cu microunde, deschideti supapa. Inainte de a coace, gati sau incalzi in cuptorul traditional, scoateti capacul. 

Cutia de alimente SMART GLASS de la CURVER poate fi spalata in masina de spalat vase, fiind astfel usor de curatat.

Caracteristici:

  • sticla borosilicat termorezistenta;
  • capac prevazut cu valva;
  • potrivita pentru gatit in cuptor sau in cuptorul cu microunde;
  • potrivita pentru depozitare alimente in frigider sau congelator;
  • 100% igienica; se poate spala de mana sau in masina de spalat vase (inclusiv capacul);
  • 100% inchidere ermetica prin garnitura capacului si clamele de prindere;