Old Amsterdam Gouda maturare indelungata - feliata

150 g
20,29 lei 135,27 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Old Amsterdam Gouda maturare indelungata - feliata Old Amsterdam este o branza matura, cu o aroma savuroasa robusta si o nota de dulceața. Old Amsterdam este o branza naturala maturata pe rafturi de lemn si este bogata in cristale de maturare crocante, dar are totusi o textura cremoasa si neteda. Aceasta branza, care isi ia numele de la cel mai liberal oras din lume, este fericire si placere pura. Rețeta distinctiva si individuala castiga premiu dupa premiu pe tot globul. si pe buna dreptate, pentru ca exista branza si apoi este Old Amsterdam. Old Amsterdam este un brand de la Westland Kaas, o afacere de familie.
Branza cel mai apreciata de consumatorii din lume. Cea mai populara branza matura premiata din Țarile de Jos. Fabricat de ani de zile, Old Amsterdam este un gouda olandez rafinat, cu un gust expresiv cu adevarat unic si o textura catifelata. Produsa din lapte perfect de vaca, branza isi dobandeste proprietațile valoroase prin maturare timp de cateva saptamani, pana cand atinge un gust unic, profund si o aroma esențiala.

Lapte pasteurizat, sare, culturi de bacterii lactice ( din LAPTE ), cheag microbian, colorant: caroten, conservant: azotat de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1663 kJ/401 kCal
Grăsimi33 g
inclusiv acizi grași saturați23 g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine26 g
Sare2.2 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.