-10 %

Vivera

Vivera Snitel vegan pe baza de plante

200 g
Până la 14.12
16,39 lei  18,29 lei
81,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Olanda,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Vivera Snitel vegan pe baza de plante Snitel delicios de legume pane, bogat in proteine si sarac in grasimi. Acesta este un produs 100% vegan. Este o propunere de cina ideala pentru toti cei care doresc sa reduca consumul de carne, sa aiba grija de mediu si de animale. in plus, a fost imbogatit cu vitamina B12 si fier, ceea ce o face o alternativa excelenta la preparatele din carne, se armonizeaza perfect cu sosul asiatic, picant.

Vivera este o marca europeana de inlocuitori de carne. Este un pionier al produselor vegetariene cu 30 de ani de experienta. Misiunea marcii este de a ajuta pe toata lumea sa faca diferenta, datorita unei game largi si in continua crestere de peste 50 de produse vegetale delicioase diferite. Produsele au un gust si o aroma excelente, iar intreaga gama este supusa unor teste de consumatori pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si gusturilor culinare ale clientilor.

Proteine vegetale rehidratate 65% ( SOIA 56%, GRaU 9% ), fulgi de porumb ( porumb, zahar, sare, EXTRACT DE MALȚ DE ORZ ), ulei de floarea soarelui, apa, AMIDON DE GRaU, oțet spirt, agent de ingrosare ( metilceluloza ), FaINa DE GRaU, arome naturale, sare de mare, ierburi si condimente, fibre de cartofi, sare, praf de ceapa, pudra de usturoi, amidon de porumb, maltodextrina, fier, vitamina B12. Poate conține: LAPTE ( inclusiv LACTOZa ) si OUa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică849 kJ/203 kCal
Grăsimi7.4 g
inclusiv acizi grași saturați0.8 g
Glucide17.4 g
din care zaharuri1.4 g
Proteine14 g
Sare1.4 g
Fibre5 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Soia
Poate conține urme de:
Oua
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.