Royal Canin

Royal Canin X-Small Adult Hrana uscata caine

500 g
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Marți.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Polonia,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Hrana completa pentru caini adulti de talie foarte mica, cu greutatea de pana la 4 kg si varsta cuprinsa între 8/10 luni si 8 ani
Tranzit intestinal optim
Cainii de talie foarte mica sunt predispusi la probleme de tranzit intestinal si constipatie. Aportul adaptat de fibre (inclusiv Psyllium) usureaza tranzitul intestinal si contribuie de asemenea la mentinerea calitatii materiilor fecale prin continutul de proteine L.I.P., cu un grad mare de digestibilitate.
Piele sanatoasa si roba stralucitoare
Reteta îmbogatita cu EPA/DHA, pentru a întretine sanatatea pielii si a robei.
Sustine sanatatea tractului urinar
Întretine sanatatea tractului urinar al cainilor de talie foarte mica.
Crocheta minaturala, foarte palatabila
Crocheta miniaturala a fost creata pentru a se adapta perfect maxilarelor de dimensiuni reduse ale cainilor cu greutatea sub 4 kg. Cu ajutorul retetei exclusive, acest produs reuseste sa satisfaca chiar si cel mai capricios apetit.
 
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, in recipient ermetic. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 2 zile.
Greutatea cainelui 1 kg: Nivel redus de activitate - 24 g; Nivel moderat de activitate - 27 g; Nivel ridicat de activitate - 31 g.
Greutatea cainelui 1.5 kg: Nivel redus de activitate - 32 g; Nivel moderat de activitate - 37 g; Nivel ridicat de activitate - 42 g.
Greutatea cainelui 2 kg: Nivel redus de activitate - 40 g; Nivel moderat de activitate - 46 g; Nivel ridicat de activitate - 52 g.
Greutatea cainelui 2.5 kg: Nivel redus de activitate - 47 g; Nivel moderat de activitate - 55 g; Nivel ridicat de activitate - 62 g.
Greutatea cainelui 3 kg: Nivel redus de activitate - 54 g; Nivel moderat de activitate - 63 g; Nivel ridicat de activitate - 71 g.
Greutatea cainelui 3.5 kg: Nivel redus de activitate - 61 g; Nivel moderat de activitate - 70 g; Nivel ridicat de activitate - 80 g.
Greutatea cainelui 4 kg: Nivel redus de activitate - 67 g; Nivel moderat de activitate - 78 g; Nivel ridicat de activitate - 88 g.

orez, proteina deshidratata de pasare, porumb, grasimi animale, faina de porumb, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, izolat proteic vegetal*, pulpa de cicoare, minerale, ulei de soia, ulei de peste, tegumente si seminte de Psyllium (1%), drojdii, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS).