Royal Canin

Royal Canin Medium Puppy Hrana uscata caine junior

4 kg
162,99 lei 40,75 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Hrana completa pentru cateii de talie medie, cu greutatea de adult cuprinsa între 11 si 25kg si varsta între 2 si 12 luni
Sustine sistemul imunitar
Cresterea este o etapa esentiala în viata cainelui dvs.: este vremea marilor schimbari, descoperiri si a noilor experiente. În aceasta etapa importanta, sistemul imunitar al puiului de caine se dezvolta treptat. Medium Puppy contribuie la sustinerea sistemului imunitar natural al puiului de caine datorita mai ales complexului patentat* de antioxidanti care include vitamina E. *Franta, patent Nr.EP1146870.
Siguranta digestiva
O combinatie de nutrimente ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.), echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) si ajuta la mentinerea aspectului scaunului. *Proteina selectionata datorita gradului sau înalt de asimilare.
Perioada de crestere scurta si intensa
Satisface necesitatile energetice ridicate ale puilor de caine de talie medie care au o perioada scurta de crestere.
A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, in recipient ermetic. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 2 zile.
Greutatea cainelui 11 kg: 141 - 155 g.
Greutatea cainelui 14 kg: 169 - 234 g.
Greutatea cainelui 18 kg: 205 - 285 g.
Greutatea cainelui 22 kg: 230 - 324 g.
Greutatea cainelui 25 kg:  244 - 347 g.

proteina deshidratata de pasare, grasimi animale, porumb, izolat proteic vegetal*, pulpa de sfecla, gluten de porumb, orez, faina de grau, proteine animale hidrolizate, grau, faina de porumb, minerale, ulei de peste, ulei de soia, drojdii, Fructo-Oligo-Zaharide (0,34%)(FOS), drojdie hidrolizata (sursa de Manan-Oligo-Zaharide), extract de drojdii (sursa de beta-glucani), extract de galbenele (sursa de luteina).