Peroni

Peroni Nastro Azzurro Bere blonda sticla

330 ml
18+
5,19 lei 15,73 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Peroni Nastro Azzurro este berea italiana nr. 1 in lume, inspirata din pasiunea pentru viata traita frumos. Peroni Nastro Azzurro are un gust racoritor ce ofera un echilibru delicat intre note amarui si citrice subtile.

Despre producator

Aceasta marca de bere soseste din Italia, este produsa de Ursus Breweries parte a concernului sud african (care mai produce si: Timisoreana, Redd’s, Ciucas, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft, Grolsch, Ursus) si reprezinta o combinatie intre doua beri facute la fabrica Birra Peroni: Peroni si Nastro Azzurro. Istoria marcii de bere Peroni Nastro Azzurro porneste din anul 1846, cand Francesco Peroni a deschis prima fabrica de bere in Vigevano. Un sfert de secol mai tarziu, in 1872, Peroni devine principala bere a casei regale. La inceputul anilor ’90, apar si primele reclame la fabrica de bere Peroni Nastro Azzurro – Birra Peroni. In 1963 are loc lansarea marcii premium Nastro Azzurro (din italiana, “panglica albastra”), iar in ’65 este importata in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

In 2005, are loc relansarea globala a marcii de bere Peroni Nastro Azzurro, in luna martie apare si in Romania, concomitent cu Marea Britanie. Peroni Nastro Azzurro are o eleganta aparte, specifica poporului italian, profilul consumatorului confundandu-se cu pasiunea si modul deosebit de a face lucrurile; totodata creativ, cu o dara de indrazneala, atitudine si spirit de incredere.

Conditii de depozitare

A se pastra la locuri ferite de lumina soarelui

apa, malt, hamei, porumb