Cooler

Ursus Cooler Bere cu aroma de lamaie fara alcool doza

500 ml
4,29 lei 8,58 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Cooler Lamaie Fara Alcool. Amestec de bere fara alcool si limonada cu suc de lamaie. Produs pasteurizat. Cooler Lamaie fara alcool este un produs delicios si racoritor care poate fi consumat oriunde si oricand.
 

Despre producator

Istoria Ursus Breweries in Romania incepe in 1996 cand compania South African Breweries a cumparat Vulturul Buzau. Un an mai tarziu, aceasta a achizitionat Pitber Pitesti si Ursus S.A Cluj-Napoca. In 2001, a cumparat  pachetul majoritar de actiuni din Bere Timisoreana S.A. Incepand cu 2002, Ursus S.A si Timisoreana S.A au fuzionat intr-o singura companie integrata, numita Compania de Bere Romania S.A. In 2005, noul nume al operatiunilor SABMiller in Romania devine Ursus Breweries.

Pe 31 martie 2017 Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achizitia fostelor operatiuni SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv a Ursus Breweries.

Sortimentul Cooler a fost creat pentru iubitorii berilor cu arome care doresc sa se relaxeze si sa se racoreasca cu o bautura cu concentratie mica de alcool, dar fara sa renunte la gustul bogat al berii Ursus.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 4 °C  si 25 °C

apa, malt, hamei, arome naturale