Darvari

Darvari Ottoman Ulei de masline extravirgin

1 l
79,99 lei 79,99 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Turcia,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Sezon recolta: 2021 – 2022 O bijuterie ascunsa a tarmurilor mediteraneene, DARVARI Ottoman isi gaseste inspiratia in arta ceramica ce a inflorit sub Imperiul Otoman.

Oglindind felul in care ceramica Iznik a adaugat note de turcoaz, verde-salvie, violet pal si rosu ruginiu nuantei naturale a lutului, uleiul nostru de masline extravirgin DARVARI Ottoman, obtinut din masline recoltate timpuriu, a urmat aceeasi calatorie: este nevoie de rabdare pentru a gasi acel moment unic in care verdele gradinii imbina perfect notele florale si piperate regasite in uleiul nostru de masline.

CULTURa VECHE DE MII DE ANI

Maslinele noastre provin din gradina DARVARI situata in Çanakkale, Turcia, unde uleiul de masline este parte din cultura mediteraneana de mii de ani. intinsa pe parcursul a sase secole, experienta otomana pastreaza si in ziua de astazi o parte vie a acestei mosteniri.

REtETA SECRETa A GRaDINII DARVARI

Uleiul de masline DARVARI Ottoman exploreaza aromele si schimbarile subtile din calatoria spre maturitate a soiului nostru Ayvalık. Maslinele sunt recoltate timpuriu si presate la rece in scurt timp pentru a-si pastra aroma puternica si beneficiile pentru sanatate.

Premii
Aur: London International Olive Oil Competition 2022, New York International Olive Oil Competition 2022, Berlin Global Olive Oil Awards 2022, Olive Istanbul Olive Oil Competition 2022

Bronz: London International Olive Oil Competition 2020 & 2021, New York International Olive Oil Competition 2022, Berlin Global Olive Oil Awards 2022

Profil de gust Intensitate: Medie Note: iarba proaspata, migdale crude, nuca, frunze de rosie, piper negru

ulei de masline

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică3764 kJ/900 kCal
Grăsimi100 g
inclusiv acizi grași saturați17 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine0 g
Sare1 g
Fibre0 g