Pampero

Pampero Blanco Rom

1 l
18+
99,99 lei 99,99 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Venezuela,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Folosirea celor mai bune ingrediente, conditiile speciale de imbatranire si metodele unice de amestec stau la baza gustului unic al romului Pampero. Triplu distilat din cea mai buna trestie de zahar, Pampero Blanco isi dezvolta aroma puternica datorita intensitatii climatului unde se naste. Este un rom tanar, proaspat, cu un gust catifelat si usor.

Recomandare de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Industria Pampero s-a nascut intr-un cartier din Caracas, Quinta Crespo, intr-o casa coloniala in 1938. Acolo, Luis Manuel Toro si Alejandro Hernandez au inceput sa creeze rom si vinuri din fructe in circumstante dificile din punct de vedere tehnic, tipice Venezuelei la acea vreme. Ambii barbati mostenisera o traditie a comertului cu bauturi alcoolice care implica trestie de zahar. La cateva luni de la infiintare, noua distilerie a inceput sa culeaga succese, mai ales datorita credintei lor in necesitatea constanta de a-si imbunatati produsul si stilul dinamic de management.

Luis Manuel Toro a abandonat afacerea foarte devreme in istoria ei, lasandu-i lui Alejandro Hernandez controlul asupra fraielor pana in 1966, cand s-a intors la casa natala.

Pampero a stabilit standardul pentru productia de rom in Venezuela si este cu mandrie primul rom care a fost acreditat „Añejo” (invechit) de catre guvernul venezuelean. Acest lucru s-a datorat conceptului lui Hernandez de „rom maturat” si insistentei sale ca romurile sale sa fie invechite in butoaie de stejar, stabilind noi niveluri de calitate si aroma.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Venezuela

0