Alevia

Alevia Crema antivergeturi

150 ml
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Formula antivergeturi Alevia contine ingrediente active sinergice care ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Calmeaza pielea si o regenereaza, atenueaza petele produse de varsta şi cicatricile. Datorita stimularii producerii de colagen, confera pielii fermitate, uniformizeaza textura pielii, o mentine tanara si elastica. 

Mod de utilizare:

Evitati contactul cu ochii, cu membranele mucoase sau cu ranile deschise. Nu se recomanda copiilor mici si persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Se aplica zilnic pe zona dorita in pelicula subtire, masand usor pana la patrunderea in piele. Se poate suplimenta cantitatea, pe parcurs, pana la absorbtia totala in piele. Recomandam testarea produsului cu 1 ora inainte de prima folosire, pe o portiune mica a pielii. Doar pentru uz extern.

Despre producator:

Alevia, aliatul tau pentru sanatate din 1994. Sintetizeaza puterea terapeutica a plantelor in suplimente si produse naturale care sa sa ajute  omul sa fie bine, in forma si cu pofta de viata.
Respectul e despre calitate si grija de a livra produse care chiar fac bine. Despre oamenii cu care lucreaza, despre pretuirea naturii si utilizarea responsabila a resurselor sale.Munca de a produce pe meleaguri cu oameni vrednici, unde munca se afla la loc de cinste si e mijloc de a aduce valoare in comunitate. .Empatiea : Focus pe consumator , sa-l ajute sa isi recapete energia si stilul de viata obisnuit  pentru toate lucrurile bune inca nefacute.Pasiunea cele peste doua decenii de istorie n-ar fi fost posibile in lipsa ei. Pasiunea pentru medicina exista chiar in fondatorii companiei. Si continua sa fie combustibilul care alimenteaza fiecare zi de munca la Alevia.

Depozitare:

A se pastra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui si de caldura (5-25°C). Expira la 12 luni dupa deschidere.

Adresa producator:

S.C. Alevia S.R.L.
Str. Ana Ipatescu Nr. 9, Falticeni,
Suceava

Ingrediente active: Multivitamine lipozomale, Colagen, Uree, Acid Lactic, Pantenol, Extract de Coada-calului, Radacina de ridiche, Unt de Shea, Ulei din samburi de Struguri, Ulei de Avocado, Ulei de Migdale.
Ingrediente (INCI): Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Equisetum Arvense Extract, Panthenol, Soluble Collagen, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Imidazolidinyl Urea, Lactic Acid, Sorbitol, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool.