Crama Bratu

Crama Bratu Vin rosu sec Merlot Grand-Pere

0,75 l
18+Cea mai bună achiziție
23,29 lei 31,05 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vin rosu sec Merlot - IG Dealurile Moldovei. Din soi nobil si prietenos, Merlot Grand-Pere impresioneaza printr-un caracter deosebit oferit de mireasma ierburilor aromatice si a cireselor amare, completata de gustul intens al fructelor de padure si al prunelor uscate. Conc. alc. 13.5%.

Recomandare de consum

Temperatura de servire: 16ºC – 18ºC

Despre producator

Un vin nou, cu traditie veche!

Crama Bratu nu este o simpla crama, un simplu producator de vin, ci este un proiect de suflet, in care cuvantul ,,familie” are o rezonanta puternica. Pentru producator, cultura viei si a vinului inseamna mai mult decat un business, inseamna o continuare a traditiei si a istoriei in sine, invataturile si tainele viei si ale vinului fiind transmise din generatie in generatie.
Crama Bratu detine in proprietate cca. 45 ha de vita-de-vie, realizata prin reconversie in anul 2015 cu ajutorul fondurilor europene, din care se obtin struguri pentru vin cu IG Dealurile Moldovei. Principalele soiuri de struguri sunt Feteasca Regala, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Feteasca Neagra, Merlot.
Inregistrand o productie a viei din ce in ce mai mare, a aparut si nevoia de crama. Crama Bratu este realizata pe fonduri europene, proiectul fiind implementat in anul 2018-2019, ajungand astfel sa se mandreasca cu cea mai moderna crama din Judetul Galati. Pentru a avea o gama sortimentala diversificata, pe langa strugurii obtinuti in plantatia proprie, in crama sunt vinificati si struguri achizitionati din alte plantatii moderne din judetul Galati certificate DOC sau IG.

Conditii de depozitare

Temperatura de pastrare: 7ºC – 18ºC

MERLOT 100%

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.