Koska

Koska Rahat cu trandafiri si lamaie glazurat

140 g
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Astăzi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Turcia,
Știai că?
De la fermă la masă în 6 ore!

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In calitate de producatori KOSKA, una dintre misiunile acestora este sa adauge produse noi la produsele existente de inalta calitate si sa imbunatateasca liniile existente pentru a furniza parametri de calitate si aroma mai buni.

In acest scop, inginerii acestora alimentari si echipa tehnica efectueaza studii de cercetare si dezvoltare de produse in Koska Halva Merter. Periodic, cunostintele si experientele sunt preluate si de la echipele tehnice internationale.
Pe langa halva, tahini, melasa, dulceata, deliciul turcesc si deserturile traditionale turcesti, ca urmare a eforturilor intense ale inginerilor alimentari, au reusit sa produca halva usoara, deliciul turcesc, martipan si dulceturi folosind indulcitori naturali. Cu permisiunea Ministerului Agriculturii si Afacerilor Rurale, a inceput productia acestor produse „usoare”, impreuna cu adecvarea pentru consumul diabeticilor, permitand KOSKA sa faca o premiera in industria alimentara turceasca si mondiala. A se pastra la loc racoros.

rahat cu aroma de trandafiri si lamaie (80%) [zahar, amidon de porumb, apa, aroma naturala de trandafiri si lamaie, regulator de aciditate (acid citric), colorant (anthocyanin)], lapte cu ciocolata (20%)[zahar, lapte praf, unt de cacao, pasta de cacao, emulsificator (lecitina din floarea soarelui), arome (vanilie)].

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1810 kJ/430 kCal
Grăsimi12.7 g
inclusiv acizi grași saturați6.4 g
Glucide75.5 g
din care zaharuri75 g
Proteine3.2 g
Sare0.1 g
Fibre0.3 g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.