Koska

Koska Rahat cu aroma de trandafiri fara zahar adaugat

160 g
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Joi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Turcia,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

In calitate de producatori KOSKA, una dintre misiunile acestora este sa adauge produse noi la produsele existente de inalta calitate si sa imbunatateasca liniile existente pentru a furniza parametri de calitate si aroma mai buni.

In acest scop, inginerii acestora alimentari si echipa tehnica efectueaza studii de cercetare si dezvoltare de produse in Koska Halva Merter. Periodic, cunostintele si experientele sunt preluate si de la echipele tehnice internationale.
Pe langa halva, tahini, melasa, dulceata, deliciul turcesc si deserturile traditionale turcesti, ca urmare a eforturilor intense ale inginerilor alimentari, au reusit sa produca halva usoara, deliciul turcesc, martipan si dulceturi folosind indulcitori naturali. Cu permisiunea Ministerului Agriculturii si Afacerilor Rurale, a inceput productia acestor produse „usoare”, impreuna cu adecvarea pentru consumul diabeticilor, permitand KOSKA sa faca o premiera in industria alimentara turceasca si mondiala. A se pastra la loc racoros.

Indulcitori, apa, amidon de porumb, fibra de radacina de cicoare, regulator de aciditate, aroma naturala de trandafiri, colorant

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1004 kJ/240 kCal
Grăsimi0.1 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide88.2 g
din care zaharuri1.3 g
Proteine0.1 g
Sare0 g
Fibre3.2 g