Koska

Koska Halva cacao

400 g
21,99 lei 54,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Turcia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In calitate de producatori KOSKA, una dintre misiunile acestora este sa adauge produse noi la produsele existente de inalta calitate si sa imbunatateasca liniile existente pentru a furniza parametri de calitate si aroma mai buni.

In acest scop, inginerii acestora alimentari si echipa tehnica efectueaza studii de cercetare si dezvoltare de produse in Koska Halva Merter. Periodic, cunostintele si experientele sunt preluate si de la echipele tehnice internationale.
Pe langa halva, tahini, melasa, dulceata, deliciul turcesc si deserturile traditionale turcesti, ca urmare a eforturilor intense ale inginerilor alimentari, au reusit sa produca halva usoara, deliciul turcesc, martipan si dulceturi folosind indulcitori naturali. Cu permisiunea Ministerului Agriculturii si Afacerilor Rurale, a inceput productia acestor produse „usoare”, impreuna cu adecvarea pentru consumul diabeticilor, permitand KOSKA sa faca o premiera in industria alimentara turceasca si mondiala. A se pastra la loc racoros.

pasta de susan (57%), zahar, pudra de cacao (2,5%), emulgator, extract de Radix, regulator de aciditate (acid citric) aromatizant (vanilina)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2299 kJ/551 kCal
Grăsimi34.1 g
inclusiv acizi grași saturați6.7 g
Glucide44.6 g
din care zaharuri41 g
Proteine14.6 g
Sare0.2 g
Fibre3.8 g

Alergeni

Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.