• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Guido Cafea boabe Columbia Decaf

250 g
 44,99 lei 179,96 lei/kg
Țara: Columbia,

Note de caramel si lemongrass, corp delicat si suculent. Buchetul este surprinzator si gustos, cu note de cacao si lemongrass. Este origine selectata special pentru decofeinizarea prin apa, fara solventi chimici. Calitatea boabelor verzi si profilul de prajire o plaseaza pe raftul cafelelor gustoase si nu ofera nici un indiciu al lipsei de cofeina. Aromele sunt prezente pentru a-i incanta pe cei care fac aceasta alegere.

Despre producator

Guido este magazin de cafea de specialitate, prajitorie si scoala de cafea, din Bucuresti.

Pasiunea este ingredientul secret care a motivat Guido sa construiasca si sa impartaseasca propria viziune prin educatia si experienta acumulata in aceasta directie de-a lungul anilor.

La Guido sunt selectate cu grija originile de cafea, iar pentru fiecare dintre ele sunt testate si este ales un profil de prajire care sa evidentieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvaluie in ceasca fiecaruia. De asemenea, Guido observa, testeaza si apoi recomanda perioada optima de maturare a cafelelor, respectiv numarul de zile de la prajire in care boabele isi dezvaluie buchetul cu claritate si eleganta.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 30 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”