Florame

Florame ECO Apa florala flori de portocal

200 ml
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Denumire latina: citrus aurantium amara

Calitate: ecologica

Proprietati: apa florala din flori de portocal este cunsocuta pentru proprietatile sale hidratante, revigorante si calmante. Regenereaza toate tipurile de piele, calmeaza si reechilibreaza pielea uscata.

Mod de utilizare: se aplica pe corp prin masaj lejer sau in baia copiilor (aproximativ 100ml).

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS.

O apa florala in armonie cu natura

- Certificata Cosmébio si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturale si ecologice - Fara parabeni si phenoxyethanol - Fara silicon si OMG - Fara coloranti sau parfumuri de sinteza - Florame este impotriva testelor pe animale - Ambalaje 100% reciclabile Ingrediente provenite din Agricultura ecologica, pentru binele fiecaruia si pentru respectarea naturii! A se pastra in pozitie verticala, la loc racoros si ferit de lumina, la o temperatura cuprinsa intre 15-25 de grade. Se aplica pe corp prin masaj lejer sau in baia copiilor (aproximativ 100ml).

Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Linalool, Limonene, Farnesol, Geraniol, Citral. . *Ingrediente provenite din Agricultura ecologica 100% ddin ingrediente sunt naturale
98% ddin ingrediente provin din Agricultura ecologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS