Florame

Florame ECO Apa florala Hammelis

200 ml
66,99 lei 334,95 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Denumire latina: hamamelis virginiana

Calitate: ecologica

Proprietati cosmetice: este recomandata pentru pielea sensibila, cu pete rosii sau cuperoza. Tonifica straturile superficiale ale epidermei, atenueaza roseata si calmeaza pielea fragila. Datorita proprietatilor sale astringente este recomandata pentru tenul gras si mixt deoarece regleaza excesul de sebum.

Mod de utilizare: se utilizeaza sub forma de comprese, calmeaza arsurile superficiale, intepaturile de insecte si arsurile solare.

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

O apa florala in armonie cu natura
- Certificat Cosmos si Ecocert - Continut maxim de ingrediente naturale si ecologice - Ambalaje 100% ecologice A se pastra in pozitie verticala, la loc racoros si ferit de lumina, la o temperatura cuprinsa intre 15-25 de grade. Se utilizeaza sub forma de comprese, calmeaza arsurile superficiale, intepaturile de insecte si arsurile solare.

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water). *Ingrediente provenite din Agricultura ecologica 100% ddin ingrediente sunt naturale
98% ddin ingrediente provin din Agricultura ecologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS