Robby Bubble

Robby Bubble Sampanie pentru copii cu aroma de capsuni

0,75 l
11,29 lei 15,05 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: UE,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Robby Bubble a inventat conceptul de „sampanie pentru copii” in lume, fiind produsa pentru prima data in 1994 de catre grupul german Schloss Wachenheim, grup din care Zarea face parte. De atunci Robby Bubble este exportat pe 4 continente, consacrandu-se drept lider mondial necontestat.

In Romania este, clar, numarul 1! Fiind gandita pentru copii nu contine, evident, alcool si are un gust de fructe bine definit si placut. Este oferita in 5 sortimente: capsuni, piersica, cirese, zmeura si tropical.

Conditii de depozitare

A se pastra de preferinta la loc racoros, ferit de inghet si de razele directe ale soarelui.

apa, zahar, suc de mere (10%) din suc concentrat de mere, suc de capsuni (1%) din suc concentrat de capsuni, concentrat de morcov negru, acidifiant: dioxid de carbon, acid citric; aroma; conservant: sorbat de potasiu, dicarbonat de dimetil. Continut de fructe (min. 11%). Sucurile concentrate provin din UE. Se serveste racit, odata deschis se pastreaza la frigider si se consuma in 48 ore. Atentie: continutul este sub presiune! A se deschide in prezenta unui adult. A se consuma, de preferinta, inainte de: a se citi pe capsula.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică172 kJ/40 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide10 g
din care zaharuri10 g
Proteine g
Sare0.03 g
Fibre g