
Guido
Guido Cafea boabe Columbia Diego Samuel YN09
200 gLivrare în 2 ore
Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
Note de ananas, mango si lychee.
Columbia Diego Samuel YN09 completeaza categoria noastra Vision, curatoriata pentru cei avansati in intelegerea si explorarea fenomenului de speciality. Exotismul acestei cafele ne-a permis sa identificam la cupping note de ananas, mango si lychee. In spatele profilului stau mai multi factori care contribuie la rezultatul final. La baza, avem inovativitatea fondatorului fermei. Cu o experienta de 13 ani dedicati cafelei, acesta s-a indepartat de procesarile standard si a dezvoltat propriile protocoale experimentale de fermentare. Modelul lui emblematic de procesare integreaza micro-organisme anume selectate ca sa avantajeze fermentatia. In locul microbiomului natural, aleatoriu si impredictibil, cafeaua trece prin schimbari controlate, pentru a atinge obiective precise si a-i asigura constanta. Drept pentru care, in cazul de fata, avem o cafea care a trecut printr-o fermentare extinsa, urmata de o procesare spalata. Aceasta prelucrare ofera intensitate si claritate aromelor.
Tara: Columbia
Ferma: Diego Samul Bermudez
Altitudine: 1700-1950 m
Varietate: Caturra & Castillo
Metoda de procesare: Spalare, Fermentare extinsa
Recomandare de preparare
Filtru, Espresso si Ibric.
Despre producator
Guido este magazin de cafea de specialitate, prajitorie si scoala de cafea, din Bucuresti. Pasiunea este ingredientul secret care a motivat Guido sa construiasca si sa impartaseasca viziunea lor prin educatie si experienta acumulata in aceasta directie de-a lungul anilor.
La Guido sunt selectate cu grija originile de cafea, iar pentru fiecare dintre ele sunt testate si este ales un profil de prajire care sa evidentieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvaluie in ceasca fiecaruia. De asemenea, Guido observa, testeaza si apoi recomanda perioada optima de maturare a cafelelor, respectiv numarul de zile de la prajire in care boabele isi dezvaluie buchetul cu claritate si eleganta.
Conditii de depozitare
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
cafea arabica