Hipp

Hipp Apa pentru copii

1,5 l
Max. 24 buc.
14,29 lei 9,53 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Apa minerala naturala din izvorul Siegsdorfer Petrusquelle, Siegsdorf.

HiPP Apa pentru copii, necarbogazificata si cu continut redus de sodiu, provine dintr-o sursa din muntii Chiemgauer si isi mentine puritatea originala: apa naturala provine direct de la sursa Siegsdorfer Petrusquelle si este imediat imbuteliata (conform legii).

Cu un continut scazut de sodiu si strict controlata: apa minerala, potrivita pentru prepararea hranei pentru copii, trebuie sa aiba nivele specifice de minerale si un continut scazut de sodiu.

In plus, calitatea apei este, in mod constant, verificata prin controale stricte. Hipp Apa pentru copii indeplineste toate aceste cerinte, garantand o calitate impecabila a apei minerale.

Nu se recomanda utilizarea apei carbogazificate in alimentatia sugarilor. Nu se recomanda utilizarea apei minerale naturale carbogazificate la reconstituirea laptelui.

Analiza: Institutul Romeis, Bad Kissingen din data de 05.05.2020. Confirmata prin controale permanente. Cerinte privind valorile limita pentru hrana pentru copii.

Conditii de depozitare

Produsul sigilat poate fi pastrat, ferit de lumina, la temperatura camerei, pe toata perioada de valabilitate.

 

Apa minerala naturala din izvorul Siegsdorfer Petrusquelle, Siegsdorf. Compozitie chimica in mg/l sodiu 16.5 calciu 103 magneziu 23 fluorura 0,08 sulfat 7.8 nitrat 6.7 nitrit < 0,005 hidrogen carbonat 403mg/l