PUIUL MARINAT

LA PROVINCIA PUIUL MARINAT Aripioare marinate de pui

aprox. 0,83 kg

MEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME

Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Astăzi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: România,
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Despre producator

De la romani, pentru romani. O afacere de familie si un brand 100% românesc, un jucator important pe segmentul agroalimentar din Romania, LaProvincia se numara printre cei mai respectati producatori locali de carne de pasare. LaProvincia detine toate certificarile specifice retailului modern, autosustinandu-se printr-o agricultura proprie necesara fermelor. Ne dedicam intreaga activitate procesului si, implicit, produsului finit pentru ca gustul autentic de pui romanesc trebuie sa ajunga la fiecare dintre noi.

Ferma cu agricultura proprie responsabila

Pentru a obtine cele mai bune produse din carne de pasare, puii nostri sunt hraniti cu cele mai bune cereale provenite dintr-o agricultura proprie responsabila. Am ales sa facem acest pas pentru ca ne place sa avem controlul total al produselor noastre. De la cultivarea cerealelor si pana la farfuria cu delicii este cale lunga, dar munca noastra nu incepe cu cresterea pasarilor si productia produselor din carne ci incepe undeva pe camp prin cultivarea si selectionarea celor mai bune cereale ce au un rol esential in procesul de productie.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0-4 grade.

Adresa producator

Sos. Bucuresti- Ploiesti

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 4 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

97% aripi de pui cu os si piele, 3% marinada (ulei de rapita, sare, condimente, ulei de palmier, extracte de condimente).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică778 kJ/187 kCal
Grăsimi12.9 g
inclusiv acizi grași saturați3.3 g
Glucide0.2 g
din care zaharuri0.2 g
Proteine17.5 g
Sare1.1 g
Fibre0 g