Pedigree

Pedigree Hrana uscata cu pui si orez pentru caini juniori

500 g
13,49 lei 26,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

100% completa si echilibrata, hrana uscata pentru puii de caine, Pedigree Hrana uscata pentru caini juniori, este gustoasa si nutritiva, perfecta pentru mesele de zi cu zi. Dezvoltata cu ajutorul nutritionistilor si al medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie, hrana uscata Pedigree pentru catelusi contine toate elementele nutritive necesare pentru a sustine un start optim in viata, cu o buna ingrijire dentara, o digestie optima, precum si sanatatea pielii si a blanii si un sistem imunitar puternic. Contine cantitatea optima de calciu si fosfor, care, in combinatie cu textura speciala a granulelor, ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si la dezvoltarea optima a oaselor si nu contine coloranti artificiali.

1. 100% completa si echilibrata: hrana uscata delicioasa pentru puii de caine
2. Hrana nutritiva pentru catelusi ajuta la sustinerea unui start optim in viata, la o buna ingrijire orala, la o digestie optima, la sanatatea pielii si a blanii si la mentinerea unei imunitati ridicate
3. Cantitatile optime de calciu si fosfor sustin sanatatea dintilor si dezvoltarea optima a oaselor catelusilor
4. Hrana uscata pentru puii de caine este dezvoltata cu ajutorul nutritionistilor si medicilor nostri veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie
5. Aceasta hrana pentru animale de companie nu contine coloranti artificiali

Despre producator:

Mars, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala, este o afacere de familie, ghidata de urmatoarele 5 principii: calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficacitate si libertate.Compania a fost inceputa de Frank C. Mars chiar in bucataria sa din Tacoma, Washington, iar in prezent este detinuta de nepotii acestuia si are 130.0000 de angajati in peste 80 de tari.

Astazi, compania opereaza patru segmente de afaceri: Petcare, Food, Mars Wrigley si Mars Edge. Mars are grija cu mandrie de jumatate din animalele de companie din lume prin intermediul planurilor sale de nutritie, sanatate si servicii. Printre brandurile lor globale de Petcare putem enumera: PEDIGREE, Waltham Center for Pet Nutrition, WHISKAS, ROYAL CANIN, AniCura, WISDOM PANEL si VCA. Astazi, produsele emblematice marca Mars Wrigley, precum M&M’S, SNICKERS, ORBIT, EXTRA si Skittles sunt delectate in peste 180 de tari. Mars Food are 13 marci produse in intreaga lume si disponibile in peste 30 de tari, printre care BEN’S ORIGINAL, MASTERFOODS, SEEDS OF CHANGE, TASTY BITE and DOLMIO. Mars Edge, a fost creat pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii umane, prin combinarea alimentelor pe care ti le doresti cu nutritia de care ai nevoie. In parteneriat cu institutii de cercetare de top din intreaga lume, programul de cercetare a flavanolului de cacao Mars Edge exista pentru a avansa intelegerea stiintifica a flavanolului de cacao si a potentialelor beneficii pentru sanatate. 

Conditii de pastrare:

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

cereale* (inclusiv orez 4%), carne si derivate de origine animala (30%, inclusiv pui 4%), uleiuri si grasimi (inclusiv ulei de floarea soarelui 0.4%), derivate de origine vegetala*, extracte din proteina vegetala, minerale. *Ingrediente naturale. Aditivi per kg: Antioxidanti, Coloranti; Aditivi nutritionali: Vitamina D3: 1500 UI, Vitamina E: 100 UI, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat): 9.0 mg, Iod (Iodura de potasiu): 2.3 mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat): 31.5 mg, Seleniu (Selenit de sodiu): 0.20 mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat): 89.0 mg. Constituenti analitici (%): proteina: 27.3; continut de grasimi: 13.9; materie anorganica: 7.2; fibra bruta: 2.6; calciu: 1.3; fosfor: 1.1.