• Livrare și în prag de sărbătoare!

    Programul nostru este la fel ca în oricare altă zi, adică între 7:00 și 23:00. Lasă cumpărăturile în seama noastră și bucură-te de mini-vacanță!
  • Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Delicatese Florescu Carabelaian Forte Cafea boabe

250 g
 39,99 lei 159,96 lei/kg
Țara: Columbia,

Un melanj cu continut ridicat de cofeina, ce are la baza excelenta cafea Columbia, cu aroma plina si echilibrata, gust clar, curat si catifelat si vagi note dulci de nuca prajita.

Despre producator

Delicatese Florescu este primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, deschis in iulie 2010 in centrul Capitalei. Intim si prietenos, Delicatese Florescu te imbie cu aromele irezistibile ale celor mai bune si mai rare cafele din lume, proaspat prajite la cea mai performanta masina de prajit a momentului, chiar de catre Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucurestiului de altadata, conform celor mai inalte standarde ale mentorului sau armean Avedis Carabelaian, fost furnizor al Casei Regale a Romaniei. Pentru Gheorghe Florescu, pregatirea cafelei pentru clientii sai este o adevarata religie, ale carei ritualuri le respecta cu sfintenie in fiecare zi, pentru ca numai asa cafeaua iese "sublima", singura cafea care ii satisface exigentele de maestru in arta cafelei.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 30 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”