Delicatese Florescu Sfanta Elena Cafea boabe

100 g
 214,99 lei 2.149,90 lei/kg
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Extrem de apreciata in ultimii douazeci de ani de cunoscatorii cei mai rafinati, cafeaua Sfanta Elena nu e doar o simpla cafea arabica. Situata intr-un climat subtropical, intr-una dintre cele mai nepoluate zone de pe pamant si avand un soi vulcanic, extrem de bogat, insula Sfanta Elena ofera cafelei care creste aici conditii cu totul exceptionale, desavarsite de utilizarea exclusiva a ingrasamintelor naturale. Toate acestea asigura acestei cafele un buchet superb, consistent si placut, cu tente florale de citrice si caramel - o cafea cu adevarat imperiala.

Despre producator

Delicatese Florescu este primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, deschis in iulie 2010 in centrul Capitalei.

Intim si prietenos, Delicatese Florescu te imbie cu aromele irezistibile ale celor mai bune si mai rare cafele din lume, proaspat prajite la cea mai performanta masina de prajit a momentului, chiar de catre Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucurestiului de altadata, conform celor mai inalte standarde ale mentorului sau armean Avedis Carabelaian, fost furnizor al Casei Regale a Romaniei. Pentru Gheorghe Florescu, pregatirea cafelei pentru clientii sai este o adevarata religie, ale carei ritualuri le respecta cu sfintenie in fiecare zi, pentru ca numai asa cafeaua iese "sublima", singura cafea care ii satisface exigentele de maestru in arta cafelei.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 30 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”