Zexe

Zexe Prajitura Foret Noire

150 g
Epuizat. Disponibil : Lu
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Inventata in Germania secolului al XX-lea de catre Josef Keller, prajitura inregistrata in 2003 de autoritatile germane pentru a-i proteja componenta contine la baza ''visine, frisca, unt sau o combinatie intre cele doua, un blat de cacao imbibat cu Kirch, toate imbracate in frisca sau unt si decorate cu bucati de ciocolata''. La Zexe o gasiti cum ar spune francezul ''revisité'' si adaptata gustului romanesc: mousse de ciocolata neagra Caraibe 66% pus in valoare de un coulis de visine cu alcool, crema lejera de vanilie de Madagascar si blat pufos de cacao. Contine alcool.

Despre producator

Braseria Zexe o cofetarie romaneasca revigorata, plina de echilibru, eleganta si, mai ales… emotie. In perioada interbelica, Bucurestiul numara cele mai multe cafenele si cofetarii din Europa. Dar ce s-a intamplat cu toate acestea si cum de, in 2011, vitrinele cofetariilor din Bucuresti aratau precum cele ale Frantei anilor ’60? Daca lucrurile ar fi evoluat firesc, fara o intrerupere de aproape 45 de ani, credem cu tarie ca astazi am fi stat alaturi de Franta si Italia, pe podiumurile marilor concursuri de cofetarie. Ideea de baza este foarte simpla: Zexe aduce in contemporaneitate vechi retete romanesti, care erau la ordinea zilei in toate restaurantele, braseriile si cofetariile romanesti din perioada ante-comunista.

 

Conditii de depozitare

A se pastra la 0-4 °C in ambalajul original.

A se consuma in cel mai scurt timp dupa scoaterea din ambalaj.

SMANTANA dulce (SMANTANA - 35% grasime din LAPTE de vaca, agent ingrosare: carageenan), zahar, OUA (provenite de la gaini crescute in hale la sol), ciocolata neagra (masa de cacao - 66%, zahar, unt de cacao, emulgatori: lecitina din SOIA, extract de vanilie), visine*, vodka – 40% vol.alc, faina de GRAU alba tip 480, ciocolata neagra (masa de cacao - 72%, zahar, unt de cacao, emulgatori: lecitina din SOIA, extract de vanilie), LAPTE de vaca – 3,5% grasime, ciocolata alba (unt de cacao – 35%, zahar, LAPTE praf, emulgatori: lecitina de SOIA, extract vanilie), UNT - 82% grasime (SMANTANA din LAPTE de vaca pasteurizat, fermenti lactici), ulei vegetal de floarea soarelui, cacao pudra – 22% grasime, sirop de glucoza, gelatina de origine animala, acidifiant: acid citric, sare iodata, vanilie de Madagascar

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1360 kJ/325 kCal
Grăsimi18.95 g
inclusiv acizi grași saturați11.74 g
Glucide29.94 g
din care zaharuri25.58 g
Proteine4.04 g
Sare0.01 g
Fibre0.86 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Soia
Lapte
Poate conține urme de:
Arahide
Fructe cu coaja
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.