Chateau Valvis

Chateau Valvis Vin rosu Cabernet Sauvignon

0,75 l
18+
104,99 lei 139,99 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Ctitorii de azi ai podgoriei continua sa aduca cunoscatorilor Cabernet Sauvignon Chateau Valvis veritabil de la Samburesti - un vin bine structurat, robust, majestuos.
Printr-o imbinare fascinanta, se simt tuse discrete de afine, prune uscate, smochine, ciocolata si tutun. Iti afirma originea burgheza, provenienta din viile nobile aflate in terroir-ul binecuvantat al Dealurilor Oltului.
Invechit in butoaie de stejar, acest vin, de un caracter aparte, se adreseaza unui public pretentios de avangarda.

Instructiuni de folosire

Se consuma la mese elegante cu carne rosie, sosuri consistente se serveste la temperatura camerei.

Despre producator

Povestea moderna a vinului de Samburesti nu poate incepe altfel decat aristocratic: Vintila Bratianu, boier de vita nobila si unul dintre cei mai importanti oameni politici pe care i-a avut Romania, mandru de viile sale, il invita la mosia lui din Samburesti pe August Joseph Ville, unul dintre cei mai vestiti oenologi francezi. Spre uimirea lui, Ville ii recomanda calduros sa defriseze toate viile si sa le inlocuiasca cu soiuri nobile frantuzesti. Pus in fata acestei decizii imposibile, marele om de stat isi dovedeste, si acum, flerul: porneste replantarea mosiei. Dupa numai cativa ani hotararea ii este rasplatita cu medalia de aur la Expozitia Universala de la Paris din 1926. Asa porneste in lume legenda vinului de Samburesti, legenda ce reincepe astazi. In 2005, Jean Valvis, arhitectul marcilor Dorna si LaDorna, preia podgoria Samburesti si reinvie traditiile locului.
Gama Chateau Valvis aduce impreuna vinuri premium splendide, obtinute prin tehnologii de vinificatie traditionale si moderne, totul pentru ca vinurile sa straluceasca in pahar.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui.

Adresa producatorului

Sat Campu Mare
Comuna Dobroteasa, Judetul Olt

0