Fresh de portocale

400 ml
15,99 lei 39,98 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.Suc proaspăt din portocale pregătit în fiecare zi, ca și cum l-ai face acasă. Folosim doar portocale atent alese și perfect coapte presate la rece. Este o sursă excelentă de vitamine și nu conține ingrediente artificiale, aditivi sau alte modificări. Ai doar suc din portocale proaspăt stoarse, unde am adăugat doar grija de a-ți oferi un suc cu gust autentic.

Nu vei găsi ceva mai bun de atât. Stoarcem portocalele în așa fel încât fiecare portocală este tăiată pe lungime ca sucul să curgă în afara coajei, fără să aibă gust amărui.

Bun pentru:
Începuturile de zi în mic dejun, la birou sau la școală. Datorită sticlei bine sigilate, îl poți lua cu tine oriunde, chiar și atunci când călătorești. Dacă ți se pare ușor acrișor îl poți îndulci după bunul plac, poți adăuga miere sau sirop de arțar. Oriunde alegi să îți iei doza de vitamine din sucul nostru din 100% portocale cu siguranță e o alegere excelentă.

Valabilitate:
Consumă-l cel târziu în 48 de ore de la livrare.