-14 %

FOOD & GLORY

FOOD & GLORY Paste cu ou, umplute cu hribi, galbiori si branza "asiago d.o.p."

250 g

MEDIA DE 16 ZILE DE PROSPEȚIME

Până la 07.08
17,69 lei  20,79 lei
70,76 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Paste proaspete cu ou preparate cu faina de grau moale si gris de grau dur, in forma „Grandi Girasoli” cu umplutura de galbiori si branza Asiago. A se pastra la o temperatura de +4°C. Dupa deschiderea ambalajului, a se consuma în 3 zile. A se consuma de preferinta înainte de / Lot: vezi partea inferioara a foliei de plastic. Adaugati pastele în apa clocotita. Fierbeti usor timp de 4-5 minute. Scurgeti pastele. Adaugati ulei de masline extravirgin sau sosul preferat (sugestii pe www.food&glory.com) si serviti imediat. Presarati Parmigiano Reggiano ras.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 16 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Paste (30%): faina de GRaU moale, OU 28,5%, gris de GRaU dur.
Umplutura (70%): crema de faina alba de porumb (apa, faina alba de porumb, unt (LAPTE), sare), branza Asiago D.O.P. 16,8% (LAPTE, sare, cheag), ciuperci sotate 14,1% [ciuperci Hribi (Boletus edulis et allies) 32%, ciuperci Galbiori (Cantharellus Cibarius) 20%, ceapa, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de SOIA, ulei de rapita, ulei de porumb), apa, patrunjel, sare, amidon de porumb, ciuperci Hribi uscate (Boletus edulis et allies) 0,2%, piper negru, usturoi], pesmet (faina de GRaU moale, sare, drojdie), unt (LAPTE), LACTOZa, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de SOIA, ulei de rapita, ulei de porumb), amidon de porumb si fibre de cartofi, sare, ciuperci Hribi uscate (Boletus edulis et allies) 0,3%. Produsul poate contine urme de SOIA si MUsTAR.%

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1221 kJ/292 kCal
Grăsimi14 g
inclusiv acizi grași saturați5.7 g
Glucide32 g
din care zaharuri3.6 g
Proteine8.5 g
Sare1.7 g
Fibre g