VIOLIFE

VIOLIFE Felii aroma gouda

140 g
15,79 lei 112,79 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Violife provine din cuvantul grecesc Vios, care inseamna Viata.

Cu peste 30 de ani de experienta in dezvoltarea si productia de produse vegane, Violife este liderul mondial cu amprenta globala, sustinut de cea mai mare companie de transformare a alimentelor din lume, Upfield.

Produsele Violife nu contin alergeni, nuci, conservanti si OMG.
In plus, sunt imbogatiti cu vitamina B12...SI mai presus de toate sunt delicioase!

Violife este o gama de produse premiate, care sustine cu usurinta implicarea sau trecerea la o dieta fara lactate. Nu contine lactoza sau gluten, cu continut mic de  colesterol, fara conservanti, cazeina, zer, gluten, oua, soia sau nuci.

Produs  bazat pe ulei de nuca de cocos si imbogatit cu vitamina B12, vitamina  ce joaca un rol important in metabolismul fiecarei celule din corpul nostru. Lasa-te sedus de gustul delicios al feliilor VIOLIFE cu aroma Gouda.

Recomandare de servire

Se topeste perfect pe un sandwich, pe un burger vegan sau pur si simplu pe intr-un toast. Odata incercat, cu siguranta indragit pentru totdeauna. O sa il mananci direct din pachet!

Recomandare de servire

Aroma clasica care iti ofera o explozie de gust de branza intr-o varietate de retete, intr-un sandwich umil sau la gratar pentru o mancare delicoasa. O sa il mananci direct din pachet! Incearca-l pe biscuiti cu un pahar de vin rosu sau la gratar pe painea ta preferata.

Despre producator

Arivia este o companie greceasca care se concentreaza pe dezvoltarea de produse lactate pe baza de plante din ulei de cocos. Ofera o gama larga de branzeturi clasice, dar si speciale precum gouda, cheddar, edam, mozzarella si altele. Filosofia companiei este o abordare respectuoasa a planetei noastre si prelucrarea atenta a materiilor prime vegetale.

Depozitare

A se pastra la frigider la 2-8°C.

Adresa producator

Arivia s.a.

Salonic Grecia

Apa, Ulei de cocos (23%), Amidon modificat*, Amidon, Sare de mare, arome, extract de masline, Colorant: Beta-Caroten, Vitamina B12.
* A nu se confunda cu ingrediente modificate genetic (GMO (Genetically Modified) ingredients).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1190 kJ/285 kCal
Grăsimi23 g
inclusiv acizi grași saturați21 g
Glucide20 g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare2.3 g
Fibre g