Reinert Martinel

Martinel Crenvursti

180 g

MEDIA DE 5 ZILE DE PROSPEȚIME

16,49 lei 91,61 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

6 Crenvurstei din carne de porc, realizati dupa o reteta special adaptata nevoilor nutritionale ale celor mici, sunt extrem de atractivi si datorita formelor de ursulet si labute ce sunt imprimate pe intreaga lor suprafata. Crenvursteii Martinel sunt deliciosi atat calzi cat si reci, iar in plus au un ambalaj ce ii face usor de portionat si consumat. NU contine potentiatori de aroma, coloranti artificiali, arome sintetice, gluten si lactoza. Pentru o aroma optima va rugam sa desigilati pachetul cu 5 minute inainte de consum. A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2° si +7° C. The Family Butchers Germany Mittel-Loxten 37 D-33775 Versmold

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 5 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne de porc (85%), apa, sare, condimente (contine mustar), dextroza, extract de condimente, stabilizatori (difosfati); antioxidant (acid ascorbic), conservant (nitrit de sodiu). Afumat cu fum din lemn de fag.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1139 kJ/275 kCal
Grăsimi24 g
inclusiv acizi grași saturați9.6 g
Glucide1 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine13.5 g
Sare2 g
Fibre g

Alergeni

Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.