Naturli

Naturli Pizza vegana mexicana

350 g
15,99 lei 45,69 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Suedia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mexicana – Pizza vegana pe baza de soia, cu ardei rosu. Produs precopt pe vatra, congelat rapid. 100% pe baza de plante. Fara carne. Sursa de proteine.

Despre producator

La vremuri noi, obiceiuri noi!

Carnea si laptele nu trebuie sa provina neaparat de la animale si chiar mai mult! Ele nu trebuie sa dauneze naturii si globului nostru minunat! Din 1988, compania a contestat perceptia asupra produselor lactate si a carnii. Naturli considera ca nu doar animalele pot contribui la asta. Acestea pot fi facute din cele mai bune ingrediente din natura.

"Imbratisam natura si bunatatile pe care ni le da: migdale, soia, nuca de cocos, orez… iar pentru ovaz am pastrat cea mai calda imbratisare. Sa ridicam paharul si furculitele pentru vremurile noi! Vremuri, unde lasam natura sa-ti incante papilele gustative – unde mancarea inseamna sa ne tratam bine animalele si planeta. E timpul sa bei si sa mananci intr-un mod cu totul nou si sa spui un calduros: Bine te-ai intors, natura!”

Recomandari de preparare

Se incalzeste cuptorul la aproximativ 225grade C ( cuptor cu aer fierbinte la aproximativ 200 grade C). Se indeparteaza cutia de carton si folia. Pizza congelata se coace pe gratar, in partea de mijloc a cuptorului timp de 13-15 minute cu aer fierbinte.

Timpul de coacere poate varia in functie de tipul cuptorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura de -18°C, cu variatii admise de +/-3°C, pana la data inscriptionata pe ambalaj.

A nu se recongela dupa decongelare.

Blat: faina de grau, apa, ulei de rapita, drojdie, sare. Garnitura: amestec vegan tocat (apa, proteina din soia (origine din afara UE), ulei de rapita, ceapa, sare, condimente, aroma naturala, zahar caramelizat), apa, piure de rosii, amidon modificat, ulei de nuca de cocos, ardei (origine din UE), rosii, ardei iute, ardei iute Jalapeno, condimente si extract de condimente (inclusiv chimen, usturoi si piper negru), zahar, dextroza, sare, fibre din bambus, aroma naturala, emulsifianti (acid citric, fosfat de sodiu), coloranti ( boia de ardei, betacaroten).
Pentru o pizza s-au folosit: 18% amestec vegan si 3% ardei rosu. Poate contine urme de lapte.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică881 kJ/211 kCal
Grăsimi7.7 g
inclusiv acizi grași saturați3.9 g
Glucide27 g
din care zaharuri2.3 g
Proteine7 g
Sare1 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Soia
Poate conține urme de:
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.