Cinquepalmi

Cinquepalmi ECO Paste artizanale Paccheri al Bronzo

500 g
ECO
25,99 lei 51,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pastele Paccheri sunt un format  caracteristic regiunii Campania din sudul Italiei. Numele acestuia deriva de la „paccaria” care in dialect napoletan inseamna „palma”. Probabil, in traditia populara, s-a facut o asociere cu  consistenta puternica a formatului.

Produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului. In plus, produsul fiind  uscat lent la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Se recomanda a se utiliza in prepararea pastelor cu sosuri dense, care pot patrunde in interiorul pastelor imbogatindui gustul. In mod alternativ, pot fi preparate la cuptor cu sos de rosii si branzeturi sau cu sosuri bogate de peste.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros si uscat.

Mod de utilizare

  • Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.
  • Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.
  • Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului. Timpul de fierbere este indicativ pentru „al dente”.
  • Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.

Despre producator

Reteta noastra? Tehnici traditionale de productie, pasiune pentru munca noastra, profesionalism si dragoste pentru pamantul nostru. Toate produsele sunt realizate cu ajutorul masinilor, dar fara procese industriale, cu faina italiana de cea mai inalta calitate si cu atentie pentru fiecare detaliu. Toate acestea pentru ca vreau sa va ofer oportunitatea de a calatori cu ajutorul gustului prin tinuturile calde ale Pugliei, in timp ce va aflati confortabil in bucataria vostra sau in restaurantul preferat.

Aruncati o privire la produsele noastre si experimentati bucataria italiana oriunde v-ati afla!

Producator

S.C. ROSSO POMODORO S.R.L.
Str. Leordeni 161L BIS
Popesti-Leordeni

Faina de Grau Dur, apa

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1546.6 kJ/364 kCal
Grăsimi1.3 g
inclusiv acizi grași saturați0.41 g
Glucide75.96 g
din care zaharuri2.4 g
Proteine14 g
Sare0.01 g
Fibre3.1 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Oua
Soia
Moluste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.