VACAMUUU Black Angus Tenderloin US Prime

aprox. 270 g
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.

Tenderloin de vita este considerata ca fiind cea mai frageda parte si este cu siguranta cea mai scumpa. Este o porțiune din friptura T-bone sau porterhouse, iar fileul de lux mignon vine si din ea.

USDA Prime Beef este produsa din bovine tinere, bine hranite. Are o cantitate mică de marmorare abundenta si este folosita in general in hoteluri si restaurante de clasa superioara. Doar aproximativ 5% din carnea de vita USDA este clasificata ca prime.

                                    

                                               

Mod de intrebuintare

A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.

Tenderloin poate fi gatit intreg sau taiat in trei parți:
Partea de fund este de obicei potrivita pentru carpaccio.
Taierea centrală este potrivita pentru fripturi de dimensiuni egale (filet mignon), deoarece diametrul ochiului ramane relativ consistent.
Coada: este potrivit pentru friptura într-o singură bucată sau mai comun este sa taiați carnea an felii de dimensiuni cat un deget pentru o prajire rapida sau un sauté.

Despre producator

Experienta internationala in restaurante, cunoasterea si pasiunea pentru gustul si bucuria dintr-o friptura sau un burger, angajamentul total pentru client si imaginatia debordanta a unei fetite care ne-a creat numele (o sa va spunem povestea aceasta la un moment dat) – iata din ce s-a nascut conceptul VacaMuuu.

                                     

VacaMuuu detine certificari halal pentru carne si kosher pentru gama de produse de bacanie, in semn de respect pentru clientii internationali.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius, 24 ore.

Adresa producatorului

MEAT MARKET & FOODS SRL
Calea Floreasca 111,
 

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”