Ciuperci Enoki

100 g

MEDIA DE 7 ZILE DE PROSPEȚIME

Epuizat. Disponibil : Astăzi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Coreea de Sud,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ciuperci Enoki

Enoki sunt considerate o delicatesa in Japonia, ca de altfel in toata Asia. Au o aroma placuta, de nuci si o textura crocanta.

Cerinte de calitate

Atat ciupercile proaspete salbatice, cat si cele de cultura, trebuie sa aiba o consistenta ferma, sa fie bine curatate, fara materii straine si impuritati. Ciupercile nu trebuie sa fie vestejite, mucegaite sau excesiv de umede. Nu se recomanda decojirea palariilor, ci doar a tulpinilor.

Ciupercile deteriorate sunt cele carora le lipseste mai mult de un sfert din palarie sau care au daunatori. Partea deteriorata a ciupercilor nu trebuie sa fie mai mare de 10% si nu in mai mult de 3 locuri, iar procentul de deteriorare nu trebuie sa fi mai mare de 5%.

Utilizare

Ele sunt cel mai adesea adaugate la supe gata preparate sau in mancaruri pentru decor – din punct de vedere estetic sunt de neinlocuit. Ciupercile Enoki pot fi folosite si la preparaea salatelor proaspete.

Inainte de a fi consumate, se recomanda cel putin un tratament termic de cateva minute.

Desfaceti punga si indepartati 2-4 cm din bucata de care sunt prinse picioarele ciupercilor.

Pontul nostru: Prepara enoki pe gratar

Dupa indepartarea stratului de sub picioarele ciupercilor, se vor imparti ciupercile in manunchiuri de cate 5-6 bucati, apoi se va infasura fiecare manunchi intr-o bucata de bacon si se va strapunge cu o scobitoare.

Se aseaza pachetele individuale pe gratar sau pe o piatra de lava (nu pe foc direct). Se lasa pe foc aproximativ 10 minute (enokia nu trebuie sa se usuce, altfel vor fi tari) si se savureaza cu paine alba. Daca preparati la cuptor, puneti manunchiurile intr-o tava fara capac si coaceti aproximativ 10 minute la 150 ° C.

Pofta buna!

Despre producator

Producatorul este specializat in toate soiurile de ciuperci si fructele de pădure comestibile. Datorita profesionalismului si a varietatii ofertei sale, producatorul este pe primul loc in domeniul sau. In potofoliul lui se gasesc toate ciupercile proaspete cultivate, o gama larga de ciuperci de pădure proaspete si congelate, un sortiment complet de ciuperci uscate (în special de la Šumava și UE), trufe, merisoare, afine etc.

Depozitare

A se pastra la frigider la 0-5°C.

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 7 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”