SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Muschiulet de vita

cca 270 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 60,14 lei 219,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mușchiulețul de vită este o bucată de carne delicioasă și relativ delicată, iar gătitul său poate fi destul de simplu pentru a evidenția gustul său natural. Iată o modalitate clasică de preparare a mușchiulețului de vită:
Ingrediente:
Mușchiuleț de vită
Sare și piper
Ulei de măsline sau unt pentru gătit
Ierburi aromatice proaspete sau uscate (cimbru, rozmarin, salvie etc.) - opțional
Instrucțiuni:
Pregătirea mușchiulețului: Dacă mușchiulețul este în formă de rostbif (fără os), poți să îl lași întreg sau să îl porționezi în bucăți mai mici pentru gătire uniformă. La temperatură camerei, lasă carnea să se apropie de aceeași temperatură cu cea a mediului ambiant timp de aproximativ 30 de minute înainte de gătire. Acest lucru ajută la gătirea uniformă a cărnii.
Condimentarea mușchiulețului: Presară sare și piper pe toate părțile ale mușchiulețului. Dacă dorești, poți adăuga și ierburi aromatice (proaspete sau uscate) pentru a adăuga arome suplimentare.
Preîncălzirea tigăii sau a grătarului: Încălzește o tigaie rezistentă la căldură sau un grătar la foc mediu-ridicat.
Gătirea mușchiulețului: Adaugă ulei de măsline sau unt în tigaie și încinge-l. Pune mușchiulețul în tigaie sau pe grătar și gătește-l timp de 3-4 minute pe fiecare parte pentru a obține o friptură medie-rare, în funcție de grosimea mușchiulețului și de preferințele tale pentru gătire. Poți folosi un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura internă (aproximativ 55-57°C pentru friptură medie-rare sau 63-65°C pentru friptură medie).
Odihnă și tăierea mușchiulețului: După ce este gătit, lasă mușchiulețul să se odihnească pe o farfurie timp de 5-10 minute. Acest lucru permite sucurilor să se redistribuie în carne și să obții o friptură suculentă. Apoi, taie mușchiulețul în felii subțiri și servește-l.
Pentru a completa experiența, poți să servești mușchiulețul de vită cu diverse garnituri, cum ar fi cartofi copți sau piure, legume la grătar sau o salată proaspătă.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica