SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Antricot de vita cu os

cca 440 g

MEDIA DE 7 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 53,20 lei 119,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Este extras din partea din față a coloanei vertebrale, de la coasta a VI-a la coasta a XII-a.Antricotul poate fi gatit cel mai bine la grătar sau într-o tigaie cu puţin ulei. Înainte de gătire se condimentează carnea. Aşadar, se aplică sarea şi piperul pe antricot înainte de a-l pune la prăjit. În acest fel aromele se vor absorbi bine în carne în timpul gătirii. Pentru un antricot mediu, se rumeneşte carnea câte 4 minute pe fiecare parte. După gătire se lasă carnea să se odihnească între 5 şi 10 minute pentru aşi păstra suculenţa.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 7 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica