SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Pulpa de vita

cca 430 g

MEDIA DE 10 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 40,97 lei 94,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

500+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pulpa de vită, cunoscută și sub numele de mușchiuleț sau filet, este o bucată de carne versatilă și gustoasă. Poate fi gătită în diverse feluri, iar alegerea depinde de preferințele tale și de textura pe care vrei să o obții. Iată câteva modalități de a găti pulpa de vită:
Gătirea la grătar sau în tigaie:
Pregătirea cărnii: Îndepărtează excesul de grăsime și condimentează pulpa de vită cu sare și piper sau cu orice alte condimente preferate.
Preîncălzirea grătarului sau tigăii: Încinge grătarul sau tigaia la foc mediu-ridicat.
Gătirea cărnii: Poți găti pulpa de vită pe grătar sau în tigaie timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte pentru a obține o friptură medie-rare, în funcție de grosimea bucății și de preferințele tale pentru gătire.
Odihnă și tăierea cărnii: După ce este gătită, lasă pulpa de vită să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia. Acest lucru ajută la retenția sucurilor și menținerea cărnii suculente.
Gătirea la cuptor:
Pregătirea cărnii: Condimentează pulpa de vită și poți să o masezi cu ierburi aromatice sau ulei de măsline pentru a intensifica aromele.
Preîncălzirea cuptorului: Încălzește cuptorul la o temperatură înaltă, în jur de 230-250°C.
Gătirea în cuptor: Pune pulpa de vită într-o tavă de copt și las-o să se gătească timp de aproximativ 10-15 minute pentru un rezultat mediu-rare, în funcție de grosimea bucății și de preferințele tale pentru gătire.
Odihnă și tăierea cărnii: După ce este gătită, lasă pulpa de vită să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia în felii subțiri.
Pulpa de vită este o carne delicată și se gătește rapid, așa că este important să ai grijă să nu o supragătești pentru a menține suculența și gustul său natural.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 10 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica