Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Livrare în 120 de minute

Livrare gratuită la prima comandă

Garanție de satisfacție 100%

Ubomi

Ubomi ECO Peru Cafea boab

250 g
ECO
Temporar indisponibil.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Boabele de cafea prajite au fost cultivate pe plantatii de cafea. Cafeaua BIO Single Origin Peru este 100% Arabica.

Cafeaua a castigat premiile internationale Salute to Excellence pentru marci private din 2023.

Aciditate: Fiecare boaba de cafea contine acizi naturali. Cafeaua este un fruct, iar prezenta acizilor este tipica. De obicei, veti gasi mai multi acizi in boabele Arabica decat in Robusta. Gradul de prajire afecteaza, de asemenea, aciditatea cafelei. In cafeaua prajita usor, acizii sunt mai pronuntati decat in cafeaua prajita inchisa la culoare. Cu toate acestea, aceasta aciditate nu este un semn al unei prajiri slabe. Dimpotriva, ei confera cafelei un gust fructat placut. Cafeaua cu un continut ridicat de aciditate va fi apreciata de iubitorii de arome mai picante si racoritoare. Pentru cei care prefera o ceasca mai picanta, cu o aroma plina si o nota de ciocolata, va recomandam sa optati pentru o cafea cu un continut scazut de aciditate.


Gradul de prajire: Nivelul de prajire va spune cat de puternic au fost prajite boabele de cafea. In general: Cu cat gradul de prajire este mai mic, cu atat aciditatea cafelei este mai pronuntata - o aroma proaspata fructata. Cu cat gradul de prajire este mai mare, cu atat aroma cafelei este mai pronuntata - o aroma puternica de cafea cu note de ciocolata.


Gust: Cafeaua cu o valoare gustativa mai scazuta are un gust mai delicat si mai simplu. Cafeaua cu o valoare mai mare are un gust complex si multistratificat. Cu toate acestea, numarul de arome recognoscibile este intotdeauna decisiv.

Intensitate: Determina cat de intense apar aromele decisive in cafea. Nu numarul de arome conteaza, ci cat de puternice si intense sunt gustate. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat gustul este mai intens.

Boabele de cafea sunt recoltate si apoi prajite lent in tambure la o temperatura maxima de 210°C timp de 20 de minute. Acest lucru ofera boabelor timp sa-si dezvolte aroma intensa si gustul armonios.

Despre Ubomi...

A bea o cafea excelenta nu inseamna neaparat sa depasesti bugetul. Ubomi este un exemplu excelent in acest sens. Nu este vorba despre orice marca de cafea. Magia sa consta in combinatia dintre pretul excelent, gustul si sustenabilitatea, pe care pur si simplu o veti adora.

Si inca un lucru interesant - stiati ca marcile noastre Miil, Moddia, Moddia Baby, Lambini, Ubomi, Pauu, Dacello, Yutto, Kitchin si Pappudia sunt produse din aceeasi gama Rohlik, la preturi reduse? Nu stiati? Atunci nu stiti ce pierdeti! Ar trebui sa incercati - este recomandat de 100 din 100 de rulouri.

Despre producator

Minges Roastery este o afacere de familie cu radacini germane, care dateaza din 1932. Filosofia companiei este productia si vanzarea de cafele premium - boabe, cafea macinata si capsule de cafea. Boabele de cafea sunt rafinate printr-un proces de prajire delicata si lunga, in conformitate cu motto-ul „Lucrurile bune dureaza mult”.

 

Depozitare

A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.

Despre Producator

Minges Kaffeerösterei GmbH
Industriering 17
96149 Breitengüßbach
Germania

boabe de cafea prajite