
Ubomi
Ubomi Intense RFA Cafea macinata
250 gÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Boabele de cafea macinate au fost cultivate pe plantatii de cafea. RFA intens este un amestec de Arabica si Robusta.

Aciditate: Fiecare boaba de cafea contine acizi naturali. Cafeaua este un fruct, iar prezenta acizilor este tipica. De obicei, veti gasi mai multi acizi in boabele de Arabica decat in Robusta. Gradul de prajire afecteaza, de asemenea, aciditatea cafelei. In cafeaua prajita usor, acizii sunt mai pronuntati decat in cafeaua prajita inchisa la culoare. Cu toate acestea, aceasta aciditate nu este un semn al unei prajiri slabe. Dimpotriva, ei confera cafelei un gust fructat placut. Cafeaua cu un continut ridicat de aciditate va fi apreciata de iubitorii de arome mai picante si racoritoare. Pentru cei care prefera o ceasca mai picanta, cu o aroma plina si o nota de ciocolata, va recomandam sa optati pentru o cafea cu un continut scazut de aciditate.
Gradul de prajire: Nivelul de prajire va spune cat de puternic au fost prajite boabele de cafea. In general: Cu cat gradul de prajire este mai mic, cu atat aciditatea cafelei este mai pronuntata - o aroma proaspata fructata. Cu cat gradul de prajire este mai mare, cu atat aroma cafelei este mai pronuntata - o aroma puternica de cafea cu note de ciocolata.
Gust: Cafeaua cu o valoare gustativa mai mica are un gust mai fin si mai simplu. Cafeaua cu o valoare mai mare are un gust complex si multistratificat. Cu toate acestea, numarul de arome recognoscibile este intotdeauna decisiv.
Intensitate: Determina cat de intense apar aromele decisive in cafea. Nu numarul de arome conteaza, ci cat de puternice si intense le gustati. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat gustul este mai intens.
Utilizare
Preparati cafeaua asa cum va place. O recomandam pentru prepararea cafelei intr-un aparat automat de cafea, un aparat de cafea cu parghie, un moka sau, de asemenea, pentru prepararea acesteia folosind metode filtrate, cum ar fi aeropress, chemex, french press, V60, vacuum pot, moka pot.

Kávová zrnka se sesbírají a následně se pomalu praží v bubnech, a to při maximální teplotě 210 °C po dobu 20 minut. Díky tomu mají zrna čas rozvinout svou intenzivní vůni a harmonickou chuť.
Certifikace RFA
Myslete na zítřek už dnes! Zakoupením tohoto výrobku podpoříte organizaci Rainforest Alliance a pomůžete propagovat ekologicky šetrné a spravedlivé zemědělství. www.ra.org
Despre Ubomi...
A bea o cafea excelenta nu inseamna neaparat sa depasesti bugetul. Ubomi este un exemplu excelent in acest sens. Nu este vorba despre orice marca de cafea. Magia sa consta in combinatia dintre pretul excelent, gustul si sustenabilitatea, pe care pur si simplu o veti adora.
Si inca un lucru interesant - stiati ca marcile noastre Miil, Moddia, Moddia Baby, Lambini, Ubomi, Pauu, Dacello, Yutto, Kitchin si Pappudia sunt produse din aceeasi gama Rohlik, la preturi reduse? Nu stiati? Atunci nu stiti ce pierdeti! Ar trebui sa incercati - este recomandat de 100 din 100 de rulouri.

Despre producator
Minges Roastery este o afacere de familie cu radacini germane, care dateaza din 1932. Filosofia companiei este productia si vanzarea de cafele premium - boabe, cafea macinata si capsule de cafea. Boabele de cafea sunt rafinate printr-un proces de prajire delicata si lunga, in conformitate cu motto-ul „Lucrurile bune dureaza mult”.

Depozitare
A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.
Despre Producator
Minges Kaffeerösterei GmbH
Industriering 17
96149 Breitengüßbach
Germania
boabe de cafea prajite