Evaluare Vivino

Chateau Valvis

Chateau Valvis Vin rosu Feteasca Neagra

0,75 l
18+
97,99 lei 130,65 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Chateau Valvis Feteasca Neagra sec Private Reserve are o tipicitate specifica solului, sesizabila prin corpolenta si aromele sale complexe cu note de fruct copt. Are o intensitate cromatica greu de egalat, cu reflexe violacee. Condimente exotice, cuisoare, piper.

Instructiuni de folosire

Vinul perfect pentru mancarurile traditionale romanesti cu carne de porc.

Despre producator

Povestea moderna a vinului de Samburesti nu poate incepe altfel decat aristocratic: Vintila Bratianu, boier de vita nobila si unul dintre cei mai importanti oameni politici pe care i-a avut Romania, mandru de viile sale, il invita la mosia lui din Samburesti pe August Joseph Ville, unul dintre cei mai vestiti oenologi francezi. Spre uimirea lui, Ville ii recomanda calduros sa defriseze toate viile si sa le inlocuiasca cu soiuri nobile frantuzesti. Pus in fata acestei decizii imposibile, marele om de stat isi dovedeste, si acum, flerul: porneste replantarea mosiei. Dupa numai cativa ani hotararea ii este rasplatita cu medalia de aur la Expozitia Universala de la Paris din 1926. Asa porneste in lume legenda vinului de Samburesti, legenda ce reincepe astazi. In 2005, Jean Valvis, arhitectul marcilor Dorna si LaDorna, preia podgoria Samburesti si reinvie traditiile locului.
Gama Chateau Valvis aduce impreuna vinuri premium splendide, obtinute prin tehnologii de vinificatie traditionale si moderne, totul pentru ca vinurile sa straluceasca in pahar.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui.

Adresa producatorului

Sat Campu Mare
Comuna Dobroteasa, Judetul Olt

0