Chateau Valvis

Chateau Valvis Vin roze

0,75 l
18+
105,99 lei 141,32 lei/l

Livrare în 2 ore

Preț pentru Premium: 89,99 lei
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Roze-ul de Samburesti are " placerea deja in culoare". Gustul viu - un amestec de cirese de mai, fragi si coacaze cucereste repede pe oricine.
Un vin frumos, nascut din Cabernet Sauvignon care sade bine la intalniri romantice, care nu se sfieste la mese elegante si e ideal la sete si la chefuri cu veselie.

Instructiuni de folosire

Se serveste rece, sa se infioare paharul!
Insoteste perfect preparate picante traditionale, fructe de mare, parmigiano si alte mancaruri usoare.

Despre producator

Povestea moderna a vinului de Samburesti nu poate incepe altfel decat aristocratic: Vintila Bratianu, boier de vita nobila si unul dintre cei mai importanti oameni politici pe care i-a avut Romania, mandru de viile sale, il invita la mosia lui din Samburesti pe August Joseph Ville, unul dintre cei mai vestiti oenologi francezi. Spre uimirea lui, Ville ii recomanda calduros sa defriseze toate viile si sa le inlocuiasca cu soiuri nobile frantuzesti. Pus in fata acestei decizii imposibile, marele om de stat isi dovedeste, si acum, flerul: porneste replantarea mosiei. Dupa numai cativa ani hotararea ii este rasplatita cu medalia de aur la Expozitia Universala de la Paris din 1926. Asa porneste in lume legenda vinului de Samburesti, legenda ce reincepe astazi. In 2005, Jean Valvis, arhitectul marcilor Dorna si LaDorna, preia podgoria Samburesti si reinvie traditiile locului.
Gama Chateau Valvis aduce impreuna vinuri premium splendide, obtinute prin tehnologii de vinificatie traditionale si moderne, totul pentru ca vinurile sa straluceasca in pahar.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui.

Adresa producatorului

Sat Campu Mare
Comuna Dobroteasa, Judetul Olt

0