Alviana

alviana ECO Servetele umede demachiante cu aloe vera

25 buc
ECO
Epuizat. Disponibil : Vi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Servetele umede inmuiate intr-o solutie de curatare blanda, cu Ph neutru si fara alcool. Curata cu delicatete excesul de sebum, particulele de murdarie si machiajul. Servetelele sunt fabricate din celuloza obtinuta din paduri gestionate sustenabil. Vegan si certificat conform NATRUE.
Instructiuni de utilizare :

Luati un servetel din pachet si desfaceti-l, apoi stergeti usor fata, gatul si decolteul. Inchideti pachetul in siguranta dupa utilizare.

Despre producator:

O companie care se ocupa de productia si distributia de produse alimentare, in special alimente ecologice si produse cosmetice naturale. Compania acopera, de asemenea, servicii de productie si distributie de alimente, in special produse alimentare organice si produse cosmetice naturale de catre terti.

Conditii de depozitare:

A se pastra la temperatura camerei, departe de razele solare.

Adresa producator:

Bonano GmbH, Carl-Benz-Straße 9, D-64653 Lorsch

0

Water, Sweet Orange Fruit Water*, Glycerin*, Mango Fruit Extract*, Aloe Vera Leaf Extract*, Polyglyceryl-6 Laurate, Polyglyceryl-10 Oleate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Parfum**, Linalool, Limonene *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils