Tropical Nektar

Tropical Nektar mancare pentru pasari exotice cu vitamine

30 ml
12,99 lei 433,00 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Supliment lichid pe baza de micro si macro-nutrienti, specializat pentru pasarile exotice de colivie. Se administreaza cu apa de baut.
intareste starea de sanatatea generala si stimuleaza cântatul. Contine un set de micronutrienti, inclusiv magneziu, calciu, fier, cupru, mangan, zinc, iod, cobalt si seleniu. Administrarea are un efect pozitiv asupra starii generale a pasarilor, cresterii si reproducerii si, de asemenea, creste rezistenta la boli. Se recomanda administarea mai ales in perioada din preajma eclozarii si in timpul cresterii puietului. A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei. Mod de utilizare: o data pe zi se adauga 3-5 picaturi din preparat la 50 ml apa proaspata sau - cu aproximativ 5 minute inainte de hranire - la o portie din mâncarea servita. A se depozita inchis, ferit de expunere la soare si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la temperatura camerei. Mod de utilizare: o data pe zi se adauga 3-5 picaturi din preparat la 50 ml apa proaspata sau - cu aproximativ 5 minute inainte de hranire - la o portie din mâncarea servita.

Compozitie: 1 ml de preparat contine: vit. B1 0,2 mg, vit. B2 0,2 mg, vit. B6 0,16 mg, vit. B12 0,9 ug, vit. C 2,0 mg, vit. E (alfa tocoferol 91%) 0,5 mg, vit. K3 0,04 mg, vit. PP 1,6 mg, biotina 0,6 μg, acid d-pantotenic 0,8 mg, clorura de colina 8,0 mg, inozitol 0,2 mg, L-lizina 0,8 mg, DL-metionina 0,4 mg, glucoza 350 mg. Colorant. Conservant.